Moje leto 1963 Brane Šalamon
Moje leto 1963
Brane Šalamon
9,95 €
Bonus pri naslednjem nakupu = 0,99 €

Lepo darilo za letošnje abrahamce.

Leto 1963 so zaznamovali številni zanimivi in pomembni dogodki: Francija in Zahodna Nemčija sta podpisali Elizejsko pogodbo, v ZDA so zadnji kaznjenci zapustili kaznilnico Alcatraz, The Beatles so izdali prvi album, Jugoslavija je razglasila novo jugoslovansko ustavo in Josip Broz Tito je bil imenovan za dosmrtnega predsednika, papež Janez Pavel VI. je prevzel vodenje Rimskokatoliške cerkve, J. F. Kennedy se je spomladi proglasil za Berlinčana, jeseni pa je padel pod streli atentatorja, močan potres je porušil Skopje…

In ne nazadnje, leto 1963 je bilo morda najpomembnejše za kar 31.093 Slovencev, ki so tistega leta privekali na ta, morda takrat še prijazen in perspektiven svet. Med njimi lahko najdemo tudi Srečka Katanca, Heleno Blagne, Boruta Pahorja in Rajmonda Debevca, zunaj Slovenije pa jim delajo družbo José Murinho, Gari Kasparov, Michael Jordan, Quentin Tarantino, Johnny Depp, George Michael, Brad Pitt in mnogi drugi. Vsekakor zelo zanimiva in vplivna generacija.

Trenutno še neocenjena.

Avtorji: Brane Šalamon, Tanja Radež (oblikovanje)

Število strani: 80

Leto izdaje: 2013

Dimenzije: 13 x 19 x 0.7 cm

Vezava: Mehka

Zalozba: eBesede d.o.o.

Jezik: slovenski

ISBN: 9789616922098

eBesede, spletna knjigarna in založba.
Moderna spletna knjigarna z brezplačno dostavo za člane Kluba eBesede ob predplačilu in ugodnostjo bonusov pri naslednjih nakupih.
Vse knjige so na zalogi in jih navadno odpošljemo še isti dan.

Oprostite, žal za ogled spletne strani uporabljate star in nepodprt spletni brskalnik.

Predlagamo, da ga brezplačno nadgradite z novejšim, priporočamo Google chrome. Za nadaljno razlago kliknite tukaj.