Moje leto 1965 Brane Šalamon
Moje leto 1965
Brane Šalamon
14,95 €

Knjiga, ki vsak dan leta 1965 opiše z vsaj enim dogodkom. Lepo darilo za vsa tiste, ki bodo letos praznovali petdeseti rojstni dan!

Kaj imajo skupnega Sarah Jessica Parker, Linda Evangelista, Brooke Shields, J. K. Rowling in Charlie Sheen? Pa tudi Peter Musevski, Darja Švajger, Borut Bilač, Magnifico in še 32.117 Slovencev? Vsi so rojeni leta 1965 in letos jih torej čaka srečanje z Abrahamom. Čestitke!

In kaj pomembnega in zanimivega se je še zgodilo v tem letu? Umrla sta Winston Churchill in Nat King Cole, ameriški študenti so protestirali proti vojni v Vietnamu, Aleksej Arhipovič Leonov pa je bil prvi človek, ki je prosto zaplaval po vesolju, v katerem je zakrožil prvi komercialni komunikacijski satelit. Louis Armstrong je nastopil v novi ljubljanski Hali Tivoli, štirje ameriški fantje so ustanovili skupino The Doors, Beatli pa so na trg poslali svoj novi album Help! Muhammad Ali je s klasičnim knockoutom premagal Sonnyja Listona, jugoslovansko in slovensko politiko pa sta na poti iz socializma v komunizem še naprej krojila Josip Broz Tito in Edvard Kardelj. Če vas zanima še kaj več, bo treba pobrskati po tej knjigi, ki vsak dan leta 1965 opiše z vsaj enim dogodkom.

Trenutno še neocenjena.

Avtorji: Brane Šalamon

Število strani: 194

Leto izdaje: 2015

Dimenzije: 13 x 19 x 1.3 cm

Vezava: Mehka

Zalozba: eBesede d.o.o.

Jezik: slovenski

ISBN: 9789616922289

eBesede, spletna knjigarna in založba.
Moderna spletna knjigarna z brezplačno dostavo za člane Kluba eBesede ob predplačilu in ugodnostjo bonusov pri naslednjih nakupih.
Vse knjige so na zalogi in jih navadno odpošljemo še isti dan.

Oprostite, žal za ogled spletne strani uporabljate star in nepodprt spletni brskalnik.

Predlagamo, da ga brezplačno nadgradite z novejšim, priporočamo Google chrome. Za nadaljno razlago kliknite tukaj.